JURNALUL ȚINUTELOR DE WEEKEND #1

Când vine vorba de weekend în ceea ce mă privește ghidez compunerea unei ținute în funcție de locația la care știu că merg în ziua respectivă.
Îmi petrec majoritatea zilelor de weekend cu cei apropiați, întâlnirile având loc prin diverse localuri sau la cinema, deci alegerea unui outfit nu implică vreun efort deosebit și prefer să mă îmbrac comfy și cât mai simplu.

  • Casual Chic

Pentru o seară de vineri spre exemplu, optez pentru o cămașă semitransparentă cu volănașe verticale la care am adăugat o pereche de pantaloni skinny denim simpli și am finalizat întregul look cu o pereche de sandale cu călcâiul gol negre care menține outfit-ul extrem de confortabil.

Cămașă – Zara
Pantaloni – Stradivarius
Sandale – Stradivarius

  • Sporty Way

O zi de sâmbătă fresh o încadrez într-o rochie cu buzunar tip tricou și o pereche de teniși lejeri de vară. Ca accesoriu final port o borsetă matlasată care reprezintă detaliul esențial pentru un look stylish.

Rochie – Zara
Teniși – Vans
Borsetă – Stradivarius

  • Comfy Chic

Acest outfit este alcătuit dintr-o pereche de pantaloni tip culotte peste care am adăugat un tricou cu umăr deschis. Întreaga ținută se potrivește cu o pereche de teniși care definește lejeritatea fără efort.

Pantaloni – Zara
Tricou – Stradivarius
Teniși – Vans

Fotograf – Nadine Micle
Make-up Artist – Daniela Boiț

Add your comment