KEEPING IT COOL + MQ VIENNA FASHION WEEK.18

Știam despre evenimentele de tip fashion week și când am aflat că este organizat și în Viena am decis sa nu îl ratez. Sâmbătă, 15.09.2018, am participat la show-urile designerilor care au produs colecții de impact, răvășitoare și cu un aer de optimism debordant. Ceea ce am observat și m-a bucurat totodată a fost faptul că fiecare colecție în parte a avut influențe din street style. 

 

A-LINE
LIELISTK

 

 

KUNSTMODEDESIGN
HERBSTSTRASSE

 

 

IN OR NEAR COUTURE
PORTER

 

  • Am avut privilegiul și onoarea de a fi invitată de către designer-ul Vali Cioban care este fondatoarea Atelierului de Creație Vestimentară ,,Chic By Vali Cioban”, în backstage pentru a vedea îndeaproape noile creații vestimentare. Am întrebat-o:

Ce anume a inspirat-o pentru această colecție?

Vali Cioban: ”Ce m-a inspirat în această colecție au fost cele patru anotimpuri: primăvară -renaștere- inocență, vară-cunoaștere-libertate, toamnă-putere-maturitate, iarnă-înțelepciune-acceptare. Perioade din an, dar și din viața fiecăruia, reprezentate în colecție, atât prin elemente din natură: flori, iarbă, cer, apă, curcubeu, stâncă, pădure, zăpadă dar și prin viețuitoare cum ar fi mămăruța, pești, vultur și lup. Toate acestea fiind reprezentate în colecție prin combinația de materiale (mătase, dantelă, organza, bumbac, piele, taft, organza cu memorie, plasă, tull) atât imprimate, cât și pictate sau lucrate manual.
Cu această colecție transmitem celor care o poartă o stare de renaștere, cunoaștere, maturitate dar și putere a tot ceea ce suntem și tot ce ne înconjoară”,

prezentare, care a fost cea mai apreciată din ziua respectivă.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Pentru acest eveniment am optat pentru o pereche de pantaloni cu talie elastică simpli peste care am adăugat un kimono cu dungi și guler smoching care reprezintă detaliul esențial pentru un look stylish. Am finalizat întregul outfit cu o pereche de adidași comfy.

 

 

 

Pantaloni – Zara
Kimono – Zara
Adidași – Fila

  • Personal am fost fascinată de ceea ce am trăit și văzut în cadrul acestor show-uri mai ales că mi-am dorit de ceva timp să iau parte la un astfel de eveniment. Recomand participarea la genul acesta de evenimente tuturor,  în special celor pasionați de styling și fashion.

Add your comment