#LR-HEALTH & BEAUTY

LR este o companie de produse din domeniul frumuseții și al sănătății. Am auzit de acest brand, sinceră să fiu de la mama mea care, aducea tot felul de produse de beauty acasă și le testa. De câteva săptămâni, m-am familiarizat și eu cu produsele LR pe care le-am folosit regulat și am observat anumite schimbări în bine a tenului meu.

Nu pot să spun că am un ritual anume de îngrijire a tenului decât strictul necesar și anume, demachierea înainte de culcare însă de când folosesc anumite produse din gama LR, procedeul meu de îngrijire a devenit mult mai complex.

Produsele fiind organice nu conțin parabeni, uleiuri minerale sau alte substanțe care pot afecta tenul. Toate calitățile plantei ALOE VERA au fost transpuse într-un mod natural în gama de produse LR ALOE VIA. LR ALOE VIA-înseamnă puterea hidratantă și regeneratoare a plantei Aloe Vera, care ofera pielii un aspect sănătos în mod natural. Compatibilitatea pielii cu toate produsele Aloe Vera este demonstrată de către instituții de renume precum Dermatest și Derma Consult.

În primul rând servețelele demachiante delicate Aloe Vera sunt produsul meu favorit și de care mă folosesc oricând am nevoie. Textura fină, mătăsoasă și formula excelentă pentru îngrijire chiar îmi răsfață pielea și îndepărtează cu ușurință machiajul. Sunt ideale pentru călătorii și conțin 30% gel de Aloe Vera și extract de trandafir sălbatic.

Sistemul de curățare ZEITGARD îl recomand cu încredere deoarece îmbunătățește aspectul tenului datorită curățării în profunzime a porilor iar pielea devine mai netedă și fermă datorită funcției de masaj a periei. Eu personal folosesc peria pentru ten normal și aplic un gel de curățare special pentru acest dispozitiv, cu textură ușor spumantă. Testat de Dermatest.

La final pentru hidratare și îngrijire intensivă în timpul nopții, folosesc crema de noapte NANOGOLD care este o combinație unică de particule de aur și proteine de mătase. Aurul formează un excelent scut de protecție împotriva radiațiilor UVA din atmosferă, proteinele din mătase stimulează formarea colagenului în piele, contribuind semnificativ la regenerarea ei.

FOR MORE INFO, ACCESAȚI SITE-UL
https://www.lrworld.com/ro/

Add your comment